Ulla Kommeri

Julkaistu Kategoriat Henkilöt

Ulla Kommeri paistattelee tämän viikon henkilönä valokeilassa. Boreal Kasvinjalostus Oy:n markkinointipäällikkö on kulkenut suomalaisten kesäpöytien uuden tulokkaan Jussi -perunan  kanssa pitkän tien – vihdoin odotus palkitaan yhteisissä pöydissä!

Miksi yhdessä syöminen on sinulle tärkeää?

Yhdessä syömisen hetket ovat hyvin tärkeitä, pieniä hengähdyshetkiä kiireisessä arjessa. Yhdessä syömisen lomassa voi vaihtaa kuulumiset, suunnitella tulevaa tai ihan vaan lepuuttaa hetken itseään normaalista arjen rumbasta.

Miten toteutat sitä itse arjessa?

Lounas on tapana syödä aina yhdessä työkavereiden kanssa – mukava paussi päivään. Lapsiperheen arkeen kuuluvat myös päivittäiset, arjessa nopeammat tai viikonloppuisin rauhallisemmat yhdessä syömisen hetket. Usein viikonloppuaamuisin yritämme lasten kanssa yhdessä taiteilla myös jotain erityistä, mikä on kovasti lasten mieleen.

Vinkki yhdessä syömisen lisäämiseen

Eväsretket ovat ihan pop! Helppo ja nopea toteuttaa ilman ihmeempiä etukäteisvalmisteluja – eväät reppuun ja pieni retki vaikkapa metsään tai puistoon. Muutenkin kannatan ns. matalan kynnyksen ruokatreffejä. Kesää kohti mentäessä ei voi olla vinkkaamatta ihan parasta ja helppoa kesäruokaa – uudet perunat voin tai sillin kera!