Yhteismaa

Julkaistu Kategoriat Tekijät

Yhteismaa ry on yleishyödyllinen yhdistys joka sai alkunsa siivouspäivä -tempauksesta. Me Yhteismaassa ideoimme, suunnittelemme ja tuotamme kaupunkikulttuurin tapahtumia. Haluamme synnyttää kaupunkilaisaktivismia, joka tukee kestävää kehitystä ja lisää naapuruston hyvinvointia. Tämän toteutamme luomalla mielikuvituksellisia, yhteisöllisiä tapahtuma- ja palvelukonsepteja. Haluamme eläivöittää sekä kaupunkeja että maaseutua, tuoda yhteen ihmisiä ja parantaa naapuruston hyvinvointia, osallistaa. Sitä kautta haluamme rakentaa parempaa maailmaa – parempaa huomista.

Olemme joukkostamisen ja sosiaalisen median osaajia, ja kaikki meidän konseptimme tavoittavat helposti satoja tuhansia ihmisiä. Isoimmat tapahtumakonseptimme ovat Siivouspäivä ja Illallinen taivaan alla, joista Yhteismaan tarina sai alkunsa. Pienempiä konsepteja ovat kaupunkikulttuuria tukevat Galleriakeskiviikko, Olohuonenäyttely, Kotiteatterifestivaali ja Saunaday. Kaikissa kolmessa on kyse samasta asiasta: yksityiset ihmiset avaavat kotinsa kulttuurille! Yksityisen tilan ja julkisen tilan raja hälventyy. Isoin ja tärkein on kuitenkin Nappinaapuri, joka on naapurustojen uusi karttapohjainen sosiaalinen media. Haluamme edesauttaa sitä, että toisiaan lähellä asuvat ihmiset kohtaisivat.

Meidän unelmamme vuodelle 2017 on, että Illallinen taivaan alla –konsepti leviää koko Suomeen ja vakiintuu jokavuotiseksi tapahtumaksi. Juhlavuoden päätyttyä illallisia voidaan järjestää minä tahansa päivänä, missä tahansa Suomessa! Unelmoimme siitä, että suomalaiset söisivät enemmän yhdessä, myös tuntemattomien kanssa.

Etsimme yleiskonseptiin sopivia yritysyhteistyökumppaneita, jotka haluavat olla mukana kanssamme jalkauttamassa yhdessä syömisen kulttuuria Suomeen. Tarjoamme vastineeksi todella hienoja näkyvyys- ja brändäytymis-mahdollisuuksia. Tarjoamme mahdollisuuden tavoittaa ihmisiä, jotka ovat omistautuneita asialle, ja joille yhteisöllisyyden teemat ovat tärkeitä.

Tutustu Yhteismaan verkkosivuihin
Tutustu Nappinaapuri -palveluun
Tutustu Siivouspäivään
Katso Illallinen taivaan alla -tapahtuman verkkosivut
Illallinen on myös Facebookissa

Yhteismaa