Maailman suurimmat kyläjuhlat

100 sataan -viikonloppuna (25.–27.8.2017) alkaa lähtölaskenta Suomen syntymäpäivään. Silloin järjestetään Maailman suurimmat kyläjuhlat, koko maan halki levittäytyvä tapahtuma jossa sadat tekijät ympäri Suomea luovat oman näköisiään kyläjuhlia. Luvassa on juhlia kansallispuistoissa, taivaan alla, varuskunnissa, kouluissa ja ravintoloissa. Järjestä juhlat itse tai yhdessä jonkun kanssa tai nauti jo valmiiksi katetusta pöydästä.

Luonnon päivät - juhli luontoa!

Maailman suurimmat kyläjuhlat levittäytyvät myös luontoon! Luvassa on yllättäviä tapahtumia kansallispuistoissa, piknik -eväiden nautiskelua ja kuorolaulua. Tapahtumia organisoi Metsähallituksen luontopalvelut.

Joel Heino joel.heino@metsa.fi

Illallinen taivaan alla - kaikkialla

Illallinen taivaan alla kattaa yhteisiä pöytiä kaikkialle. Supersuosittu yhteinen illallinen valtaa nyt uusia kaupunkeja, ja lisää pinta-alaa yhteiselle aterialle.

Tanja Jänicke tanja@yhteismaa.fi

Finnish your dinner!

Yhteisen illallisen idea viedään nyt myös ulkomaille, kun Ulkoministeriö yhdessä Yhteismaan kanssa vie yhteiset pöydät myös Suomen suurlähetystöihin, ja kaukaisiin maihin. Ruokahetkiä maailmalla seurataan Suomessa mm. somessa ja mediassa!

Petra Theman petra.theman@formin.fi

Ilmoittaudu mukaan Syödään yhdessä -ilmiöön täällä! 

Kuudennen päivän bileet

Kerran kuussa on yhdessä syömisen päivä! Joka kuukausi syödään yhdessä eri teemalla, kutsutaan kaverit, perhe tai työporukka yhteen ja juhlitaan.

6.1. SYÖMÄÄN! -kutsu
6.2. Syödään yhdessä kotona
6.3. Syödään yhdessä töissä
6.4. Mämmien yö
6.5. Syödään yhdessä pihalla
6.6. Suomen yhteinen kahvihetki
6.7. Oodi yhdessä syömiselle
6.8. Kansallinen mustikkapiirakkapäivä
6.9. Luomupuuron ME
6.10. Vi äter tillsammans - let's eat together
6.11. Ravintoloiden yllätyspäivä
6.12. Syödään ja juhlitaan yhdessä 

Mämmien ämmien yötä juhlitaan 6.4. Lue lisää täällä!