Tampereen Voimian lupaus

Julkaistu Kategoriat Tarinat

Tampereen Voimia on suunnitellut yhdessä ruokailija-asiakkaidensa kanssa Suomen juhlavuoteen kymmenkunta erilaista tapahtumaa, jotka jakautuvat pitkin vuotta. Vuosi alkaa päiväkodeissa, kouluissa, ammattioppilaitoksissa ja lukioissa yhteisellä smoothie-maljannostolla ja huipentuu itsenäisyyspäivän juhlavaan lounaaseen.

Tapahtumat ja niiden toteutus vaihtelevat hieman asiakkaiden iän ja kiinnostuksen mukaan, mutta esimerkiksi syksyinen korvapuustipäivä on kaikilla yhteinen. Palvelukeskusravintoloissa, sairaaloissa ja vanhainkodissa teemoja toteutetaan asiakkaan kanssa sovitusti.

Kerran kuussa joku keittiöhenkilökunnastamme lounastaa yhdessä omien asiakkaidensa kanssa. Jutellaan, tutustutaan ja kuunnellaan asiakasta. Yhteinen ruokahetki saman pöydän ääressä yhdistää niin päiväkodeissa kuin ammattioppilaitoksissakin.

Tampereen Voimia on Tampereen kaupungin liikelaitos, joka huolehtii 35 000 kuntalaisen hyvinvoinnista monipuolisilla ruoka- ja puhtauspalveluilla. Asiakkaitamme ovat tamperelaiset vauvasta vaariin.

Tampereen Voimia

Olemme myös Twitterissä!

Tule mukaan Facebookissa!