Tampereen Paistinkääntäjät

Julkaistu Kategoriat Tekijät

Järjestön jäsenet kantavat oman harrastaja- tai ammattilaisjäsenarvonsa mukaisia Rôtisseur-käätyjä, jotka ovat merkki sitoutuneesta jäsenyydestä maailman suurimmassa ja vanhimmassa gastronomisessa järjestössä, joka kehittää ruoka-, juoma- ja ravintolakulttuuria yhteistyössä keittiö- ja palveluammattilaisten sekä harrastajien kanssa.



Rôtisseur-kilpi merkitsee palvelun ja valikoiman poikkeuksellista erottumista alueen ja alan muista yrityksistä, kilpi on järjestön korkein tunnustus ruoan ja palvelun laadusta. Laadun ja palvelun tulee pysyä samalla korkealla tasolla jatkuvasti, valikoima ja sen laajuus vaihtelevat sesonkien mukaan. Tuotevalikoiman tulee olla monipuolinen, erikoistuneiden myymälöiden kohdalla oman erityisosaamisalueen tulee olla poikkeuksellisen vahva. Ravintolan ja myymälän ulkoasu, henkilökunnan työasut ja yleinen siisteys tulee olla moitteettomia. Kilpikriteerit ovat julkisia ja niiden täyttymistä valvotaan vuosittain kilpiyrityksen itsearvoinnilla ja alueellisen voutineuvoston toimesta.