Syömään!

Julkaistu Kategoriat Etusivun tarina, Tarinat

Tänä vuonna syödään yhdessä, koska se on maailman tärkeintä.

Nyt on herkkusuiden ja maitopartojen onnenpäivät! Koko vuosi on täynnä tilaisuuksia syödä yhdessä – ja kaikki on kutsuttu!

Kotien lisäksi tänä vuonna tapahtuu myös turuilla ja toreilla: osallistu kumppaniemme järjestämiin satoihin tempauksiin ja tapahtumiin, kutsu itse tai tule kutsutuksi.

6:nnen päivän bileet

Joka kuun 6. päivä syödään yhdessä eri teemalla, esim.:

  • 6.4. Mämmien yö
  • 6.5. Grillikauden avajaiset
  • 6.6. Suomen yhteinen kahvihetki
  • 6.8. Mustikkapiirakkapäivä

ja paljon muita kutkuttavia kutsuja ja kestejä, kurkkaa loputkin täältä!

Maailman suurimmat kyläjuhlat – 100 ennen satasta

Elokuussa rikotaan ennätyksiä ja riemun rajat, kun koko Suomi syö yhdessä maailman suurimmissa kyläjuhlissa. Luvassa on satojen tekijöiden järjestämiä juhlia kaduilla, puistoissa, metsissä, varuskunnissa, kouluissa ja ravintoloissa joka puolella maata ja vähän maailmaakin 25.–28.8. syödäänyhdessä.fi/maailman-suurimmat-kylajuhlat

MM. Tätä tapahtuu juhlissa:

Illallinen taivaan alla
Maailman suurimmissa kyläjuhlissa pitkät pöydät valtaavat Suomen kaupunkien kadut. Pakkaa eväskori, kutsu ystävät ja tee uusia.

Luonnon päivät
Silmän ja korvan ruokaa tarjoillaan kyläjuhlien hengessä myös kansallispuistois-sa, joissa kuorolaulu kajahtaa piknikkaajien iloksi. Katso luonnonpaivat.fi

Finnish your dinner
Kyläjuhlia vietetään myös ulkomailla, kun ulkoministeriö kattaa pitkiä pöytiä Suomen suurlähetystöihin ympäri maailman.

Mukana yli sata kumppania – ja vielä mahtuu lisää! Kurkkaa kokoajan kasvava kumppanien konkkaronkka täältä  ja katso täällä mitä kaikkea tänä vuonna tehdään yhdessä syömisen puolesta!

Mitä sinä voit tehdä? Laita vaikka whatsapp –viesti, twiitti tai tekstari kaverille, äiskälle tai sille söpölle tyypille ja lähde syömään yhdessä!

syomaan_web_1-02