Ruokatieto yhdistys

Julkaistu Kategoriat Tekijät

Ruokatieto yhdistys ja erityisesti Hyvää Suomesta –merkki tekevät vuonna 2017 töitä yhdessäsyömisen puolesta. Ruokatieto Yhdistys ry edistää suomalaista ruokakulttuuria viestimällä ruuasta ja ruokaketjun toiminnasta pellolta pöytään. Ruokatiedon jäsenenä on 290 suomalaista elintarvikealaa edustavaa yhteisöä. Vuonna 1958 perustettu yhdistys toimii Helsingin Tukkutorilla.

Edistämme suomalaista ruokakulttuuria ja kotimaisen  elintarvikeketjun tunnettuutta ja kilpailuetua. Meille on tärkeää, että kuluttajat ymmärtävät kotimaisen elintarvikeketjun merkityksen hyvinvoinnin takaajana ja suosivat ostopäätöksissään suomalaista ruokaa. Hyvää Suomesta -merkki tunnistetaan merkittävimpänä suomalaisesta ruuasta kertovana merkkinä.

Hyvää Suomesta -merkistä tunnistaa suomalaisen ruoan. Se on suomalaisten pakattujen elintarvikkeiden alkuperämerkki, joka on tuotekohtainen ja vapaaehtoinen. Ruokatieto Yhdistys ry hallinnoi merkkiä. Merkin käyttäjät ovat yhdistyksen jäseniä ja rahoittavat toiminnan jäsenmaksuillaan.

Tutustu Hyvää Suomesta -merkkiin

Lue lisää Ruokatiedon toiminnasta 

Tutustu koululaisten Ruokavisaan

Ota arktinen ruoka omaksesi!

ruokatieto_logo_620x360_0