Rajamäen kyläyhdistys

Julkaistu Kategoriat Tekijät

Sanonta sanoo, ”Rajamäki on hyvä paikka asua, mutta ei sitä kaikille tarvitse kertoa.” Pitää paikkansa, mutta voi ja pitää kertoa! Hyvä yhteisö on yhtä kuin sen asukkaat. Vastuuntuntoisuus ja kiinnostus ei pelkästään toisten asioihin, vaan yhteiseen hyvinvointiin – sitä olemme ajamassa.
Rajamäki on yksi Nurmijärven päätaajamista, sen vaikutusalueella on yli 10.000 asukasta, joista osa täysin maaseudulla. Hyvinkäälle on matkaa 15 km , lentoasemalle 40 km ja Helsinkiin kutakuinkin saman verran. Yhdistys toimii, jos sillä on aktiivisia jäseniä, ja se tosiaan pitää paikkansa omamme kyseessä ollessa!
Ideoita ja tapahtumia tulee niin paljon, että samana vuonna niitä ei ehdi toteuttaa. Työnjako ja yhteydenpito korostuvat, varsinkin suuremmissa tapahtumissa. Joulunavaus on jo muodostunut perinteeksi, samoin Kylän Kesäkirppikset. Yhdistyksen jäsenet osallistuvat perinteikkään Rajamäen talon sunnuntaitapahtumiin, ja olemme järjestäneet vierailuja myös juuri avattuun Rajamäen viinamuseoon. Rajamäkikävelyitä ja pyöräilyjä, asukas-iltoja kaavoituksesta ja muista tärkeistä asioista yhdessä kunnan kanssa – eli toimimme hyvänä yhteydenpitokanavana kaikille kiinnostuneille. Keskustan viihtyvyyden parantaminen on yksi näkyvä projekti, joka tällä hetkellä menee kohti toista vaihettaan jälleen yhteistyössä paikallisten osaajien ja mm. Työtehoseuran kanssa.
Yhteistyökumppaneiksi ovat tervetulleita kaikki, nyt järjestettävään gaalaan ja myös sen jälkeen, tekeminenhän on vasta alussa.