Rajamäen kyläyhdistyksen teko

Julkaistu Kategoriat Tarinat

26.8.2017 järjestetään vuotuiset Rajamäen Kyläpäivät, jotka keräävät väkeä läheltä ja kaukaa! Syy on tapahtuman laajuudessa, perinteissä, laadukkaissa ja monipuolisissa solistieissa ja yhtyeissä sekä yksinkertaisesti loistavassa ja rennossa tunnelmassa! Tänä vuonna Rajamäen Kyläyhdistys järjestää jatkot Kyläpäiville Rajamäen urheilupuistossa yhdessä syömisen merkeissä.
Paikalliset yhdistykset ja yritykset on kutsuttu mukaan järjestelyihin ja heitä on mukaan jo niin tullutkin. Kumppanit pääsevät Rajamäen keskustaan pystytettävään tauluun, jonka lainaamme paikallisilta Leijonilta. Lomakoti Kotoranta ja Cafe Muru ovat alusta asti olleet yhdistyksen pääyhteistyökumppaneita, ja esimerkiksi ruoat valmistetaan heidän toimestaan.
Illalla on myös ohjelmassa musiikkia, kenties kuorolaulua ja asiakkaita on pyydetty ottamaan omat lyhdyt mukaan koristamaan tapahtumapaikan pimenevää iltaa. Paikalla myydään arpoja, joiden tuotto käytetään 25-tien varrelle suunniteltuun mainostauluun, jossa kerrotaan Rajamäen alueen palveluista ja nähtävyyksistä. Tapahtuman mahdolliset tuotot käytetään yhteiseen hyvään!