POLLI ja Kadia

Julkaistu Kategoriat Tekijät

Amal express osuuskunta, Kadia toimintakeskus, on perustettu monikulttuuriseksi kohtaamispaikaksi, jossa toimii mm. läksykerho, suomen kielen opetusta sekä toimintaa ikääntyville. Toiminta on tarkoitettu myös eri-ikäisille omaishoitoperheille.

Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry POLLI on Helsingissä ja Vantaalla toimiva omaishoitoperheiden tuki- ja edunvalvontajärjestö. POLLIssa on toiminnassa Yhdenvertaisuutta ja Osallisuutta Monikulttuurisille Omaishoitoperheille -YOMO -projekti, jonka tarkoituksena on tasa-arvoisuuden ja tiedon edistäminen eri kulttuurisille omaishoitoperheille.

YOMOn ja Kadian yhteistyöstä syntyi idea yhteisen ruokailuhetken järjestämiseksi, jotta saisimme näkyväksi kaikille samankaltaisuuden -teeman. Ilot ja huolet läheisen hyvinvoinnista on yhtälainen kaikissa kulttureissa.

Tavoitamme kaksi järjestöä ja ruokailijoita mahtuu tiloihin n. 50 hlöä (pyörätuolit yms. vie tilaa) Tiedon tilaisuudesta saa POLLIn lehden kautta n. 1200 jäsentä + ilmaisjakelut/ facebook. Kadian kautta somalin kieliset toimijat.

Tutustu POLLI ry:n verkkosivuihin! 

Untitled-3       Kadia