Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy

Julkaistu Kategoriat Tekijät

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus on kaksi kierrätystavarataloa, neljä kierrätyskauppaa, maanlaajuinen verkkokauppa, riemastuttava ympäristökouluttaja, askartelijan paras kaveri, mielikuvituksellinen sisustaja ja ainutlaatuinen vaatettaja. Kierrätyskeskus on asiakkaidensa näköinen: kaikenlainen, omanlainen, moninainen, värikäs, vilkas, kotoisa ja kovin rakastettava!

Kierrätyskeskusken toimistolla Kalasatamassa työskentelee noin noin 30–40 ihmistä: ympäristöneuvojia, taloushallinnon osaajia, henkilöstöosasto ja viestintä.

Yhteiset viikoittaiset aamupalahetket ovat olleet rutiina jo pitkään, mutta 1.2. tempauksella haluamme houkutella paikalle koko toimiston porukan ja muistuttaa, kuinka mukavaa on syödä yhdessä. Yhteinen aamupala on hetki, jossa on lupa rupatella muustakin kuin työasioista, kenties jopa tutustua paremmin työkavereihin. 1.2. aamupalalla tarjolla on vegaaniaamupala ja tietoa hävikkiruuasta. Tavoitteena on saada lisää osallistujia joka viikkoisille aamupaloille, sekä muistuttaa ruokaan liittyvistä valinnoista ympäristön hyväksi.

Tykkää meistä Facebookissa!

Tutustu verkkosivuihimme! 

kk_logot_slogan2