Lopen kunnan perinneruokaviikko

Julkaistu Kategoriat Tarinat

Perinneruokaviikkoja juhlitaan 23.-27.1.2017, jolloin Lopen kunnan ruokahuolto tarjoaa asiakkailleen herkkuja perunasta! 

Viikko huipentuu koko perheen ohjelmalliseen tapahtumaan Idusta alkaen ruokapöytään – rakkaudesta Lopen perunaan.  Tapahtuma järjestetään Lopen koulukeskuksen Loppisalissa lauantaina 28.1.2017 klo 10-14 (Opintie 2-4).

Tarjolla on ruokaa, asiaa ja viihdettä Lopen perunan tiimoilta. Perunan nykytilasta kertoo Etelä-Suomen Maa- ja kotitalousnaisten asiantuntija Satu Nokkonen. Lapsia ja lapsenmielisiä viihdyttää taikuri Alfrendo. Lisäksi on askartelupiste, jossa voi kokeilla mm. perunapainantaa. Musiikkipitoista ohjelmaa, yhdistysten esittelypisteitä ja tuotteiden myyntiä.

Tapahtumaan on vapaa pääsy, ruokailu on maksullinen.  Tarjolla on eri ajanjaksojen perunaruokia teemalla  ”Perunaruokia 100 vuoden ajalta”. Hinta; aikuiset 12€ ja lapset 5 € (4-12 v.).  

Kotiin vietäväksi tarjotaan perunaa Männistön tilalta Lopen Tevännöltä. Voit ostaa itsellesi tai lahjaksi mainion perunaruokien reseptikirjan Idusta alkaen – rakkaudesta Lopen perunaan.