Keliakialiitto ry

Julkaistu Kategoriat Tekijät

Olemme valtakunnallinen järjestö, jonka tavoitteena on edistää gluteenitonta ruokavaliota tarvitsevien henkilöiden hyvinvointia. Tarjoamme tietoa, tukea ja palveluita. Vaikutamme gluteenittomien tuotteiden ja palveluiden saatavuuteen, turvallisuuteen, valikoimaan ja laatuun.

Keliakialiiton myöntämä Gluteenittoman tuotteen merkki auttaa tunnistamaan gluteenittomat tuotteet kaupassa. Uusi Gluteenittoman palvelun merkki helpottaa ruokailua kodin ulkopuolella kahviloissa ja ravintoloissa. Tehtävänämme on myös lisätä keliakian ja gluteenittomuuden tunnettuutta maassamme.

Keskusjärjestö Keliakialiittoon kuuluu 30 paikallista keliakiayhdistystä, joissa on jäseniä lähes 22 000. Järjestämme vuosittain viikolla 36 valtakunnallisen keliakiaviikon.

Suomi 100 -juhlavuotena haluamme kutsua gluteenitonta ruokaa syövät nauttimaan hyvistä aterioista ja yhteisöllisyydestä. Herkullinen ruoka ja yhdessä syöminen ovat erityisruokavaliota tarvitsevalle yhtä tärkeitä asioita kuin kenelle tahansa. Jos ystävä- tai tuttavapiirissäsi on gluteenitonta ruokavaliota noudattava, muistathan hänet tarjoiluissa. Kun menette ulos syömään, valitsethan ravintolan, jossa gluteenittomuus otetaan hyvin huomioon. Pienillä asioilla on suuri merkitys.

Keliakialiiton verkkosivut 

Tutustu meihin Facebookissa!

Suunta – Gluteenittoman hyvinvoinnin verkkopalvelu 

Gluteenittoman tuotteen merkki ja Gluteenittoman palvelun merkki auttavat kuluttajaa

Tulostettavat kortit helpottavat arjessa, juhlassa ja yllättävissä tilanteissa. Tiedoksi hoitohenkilökunnalle -kortti ja Lapsen keliakiakortti

Keliakialiiton videot YouTubessa 

keliakialiitto_rgb