Hyvän tahdon yhdistyksen teko

Julkaistu Kategoriat Tarinat

Lauantaina 26.8. on syytä moneen juhlaan. Juhlimme Suomen luontoa ja liputamme sen kunniaksi. Lisäksi samana päivänä osallistumme Euroopan kulttuuriperintöpäivään ja onhan tänä lauantaina myös perinteisesti vietetty muinaistulien yötä. Osallistumme myös Syödään yhdessä – tempaukseen, jossa katamme Mellangårdin pihalle pitkät pöydät ja jokainen osallistuja tuo pöytään ruokaa jaettavaksi. Sadonkorjuuaika on mukavasti käsillä :-).
Ohjelma:
Luonto & kulttuuripolku, jossa kuljetaan ensin Tammiston luonnonsuojelueella, siirrytään jalan laidunnuksessa olevien hakamaisen läpi ja saavutaan Elisaaren kartanon pihapiiriin ja sen moninaisten rakennusten ja historian luo. Opastetut luonto & kulttuuripolut alkavat klo 10.30 ja 15.30 rantakahvilalta ja kestävät noin 1,5-2 tuntia/opastus. Opastukset järjestää Luonnonmuistomerkkiseura Aihki ry.
Syödään yhdessä – tapahtuma on klo 13 – 15 kartanon pihalla, luonto- ja kulttuuripolkukierrosten välissä. Järjestäjänä toimii Hyvän Tahdon yhdistys ry. Ennakkoilmoittautuminen tarvitaan: info@elisaari.fi
Tiedotamme lisää (mm. salmen yli kuljetuksista) lähempänä tapahtumaa.