Fazerin lupaus

Julkaistu Kategoriat Tarinat

Aitoja makuja, raikkaita ruokaelämyksiä 100-vuotiaan Suomen kunniaksi

125-vuotias Fazer on ruoan ja makuelämysten talo. 100-vuotiaan Suomen juhlavuonna haluamme edistää suomalaista yhteisöllistä ruokakulttuuria ja mahdollistaa uusia kohtaamisia ruuan parissa. Vuoden 2017 aikana Fazerilla syödään yhdessä niin kodeissa, päiväkodeissa, kouluissa, yliopistoissa, työpaikoilla kuin seniorikansalaisten parissa.

Fazer ja Suomi ovat kulkeneet yhdessä makuelämysten matkaa 100 vuotta. Suomalaisuus ja suomalainen työ ovat rakentaneet Fazeria ja toisaalta Fazer on rakentanut myös Suomea: luonut työpaikkoja ja tuonut iloa ja makuelämyksiä suomalaisten arkeen − iästä riippumatta.

”Haluamme ensi vuoden aikana kannustaa isosti suomalaisia pysähtymään hyvän ruoan äärelle − niin lounaalla kuin muutenkin. Ruoan sosiaalisella puolella on tutkitustikin myönteisiä vaikutuksia. Haluamme nyt ja tulevaisuudessa olla vaikuttamassa siihen, mitä ja miten suomalaiset syövät. Uskomme että elämyksellisyys, nautinnollisuus ja terveellisyys voidaan yhdistää. Se vaatii korkeaa ammattitaitoa, mutta myös laajempaa ymmärrystä siitä, mitä ihmiset tänä päivänä ruoalta ja ravintoloilta odottavat: paikkoja, tiloja ja tilanteita, joissa kohdata rennosti toiset ihmiset. Tällaisia konsepteja ja palvelukokemuksia rakennamme nyt intohimoisesti 3300 hengen voimin”, kertoo kaupallinen johtaja Hannu Rahnasto Fazer Food Servicesiltä.

Kiireisessä arjessa lounas on monelle suomalaiselle päivän ainoa lämmin ateria ja yhdessä syömisen hetki. Fazer Food Services tarjoaa päivittäin 130 000 suomalaiselle lounaan noin 600 ravintolassa ympäri Suomen 3300 ruoka-ammattilaisen voimin.

”Suomalaiset syövät koko maailmassa vähiten yhdessä. Arki ja kiire ajavat helposti yhdessä olon ohi. Tutkimusten mukaan yhdessä syöminen auttaisi koko perhettä voimaan paremmin. Leivän kanssa on helppo kokoontua yhteisen pöydän ääreen – vaikkapa rennosti iltapalalle. Haluamme Fazer Puikulan kautta inspiroida suomalaisia nauttimaan yhteisistä hetkistä arjessa”, toteaa senior brand and portfolio manager Laura Siltanen Fazer Leipomoilta.

Lisätietoja: viestintäjohtaja Satu Ikäheimo, Fazer-konserni, p. 050 380 4996, etunimi.sukunimi@fazer.com

www.fazer.fi
www.fazergroup.com
Tutustu Fazeriin Instagramissa!
Fazer on myös Twitterissä
Tykkää Fazerista Facebookissa

#suomalaistahyvää