DocArt

Julkaistu Kategoriat Tekijät

DocArt on luonnosta ja ihmisen ja luonnon suhteesta kertovien dokumenttielokuvien ja televisiosarjojen johtava tuotantoyhtiö Suomessa. DocArtin tuotantoja on esitetty lukuisissa maissa ja maanosissa, ja monet sen dokumenteista on palkittu kotimaisilla ja ulkomaisilla festivaaleilla. DocArtin vastaavana tuottajana on alan kokeneimpiin tekijöihin lukeutuva Petteri Saario.

Tuotamme elokuvia ja dokumenttisarjoja televisiokanaville, verkkoon, elokuvateattereihin ja näyttelyihin. DocArt tuottaa kuvamateriaalia myös mainos- ja edustustarpeisiin.

Haluamme antaa äänen niille, jotka eivät itse saa ääntänsä kuuluviin: luonnolle ja siitä hengittäville uhatuille elämäntavoille. Elävä ja elinvoimainen luonto on kaiken perusta. Ilman sitä ei pitkään pysy pystyssä yksikään taloudellinen, poliittinen tai kulttuurinen järjestelmä.

Suomen juhlavuotena sukellamme DocArtissa kaupunkiluontoon. Petteri Saarion ohjaama kuusiosainen dokumenttisarja Asvalttiviidakot nähdään Yle TV1:ssä 3.10.2017 alkaen. Asvalttiviidakot päivittää käsityksemme luonnosta, maisemasta ja hyvästä elinympäristöstä. Tärkein luonto on siellä missä valtaosa ihmisistäkin: kaupungeissa. Sarjan avaa kaupunkiviljelystä kertova Syötävän hyvä kaupunki ja teemaan otetaan varaslähtö kasvukaudella 2017. Kaupunkiviljelykampanja Syötävä kaupunki haastaa kaikki viljelemään ruokaansa kaupungissa.Viljellään kaupungit viihtyisämmiksi ja syödään yhdessä itse kasvatettua ruokaa!

Lue lisää Syötävästä kaupungista 

Tutustu DocArtiin


Kuva: Kuvaaja: Petteri Saario
Viljelypaikan löytämiseksi kaupungissa saa käyttää mielikuvitusta. Tämä
laatikkoviljelmä löytyy Helsingin Sompasaaresta Kalasataman
rakennustyömaan kupeesta. Viljelyksiään kastelee Laura Nordström.