Creatimagia

Julkaistu Kategoriat Tekijät

Taiteen taikatemppujen tehdas järjestää ja toteuttaa taidesukellus-työpajoja yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille. Taidesukellustyöpaja voi olla osana tiimipäivää, työhyvinvointipäivää, elämyspäivää tai omaa teemaa tukeva.

Taidesukellus haluaa murtaa taiteen myyttiä niin, että jokaisen on mielekästä kokea luovuuden äärettömät mahdollisuudet. Taidesukellus on käänteinen kuvataiteen sovellusmenetelmä, jossa tuodaan yksilön, vielä piilossa pinnan alla olevaa, aineetonta omaisuutta, lahjoja, kykyjä ja tunteita esille.

Taiteen ja luovuuden keinoin voidaan osallistaa, rohkaista ja antaa yksilölle ainutlaatuinen elämys. Taiteen myytin purku ja sen kokeminen voi olla onnen tavoittelussa pääosassa.

Lempeän lähestymistavan avulla matalankynnyksen taidelähtöistä menetelmää on helppo viedä lapsille,  vanhuksille ja erityisille kohderyhmille.  

Vuoden 2017 pääpainona on sydämen tehtävänä toteuttaa taidesukellus-työpajoja, niin että yhteisötaideteos Sydänsyli valmistuu loppuvuodesta. Teokseen halutaan koko yhteiskuntamme värikäs, uljas kirjo, katsomatta ikää, koka, väriä, statusta jne. Työpajoissa tavoitetaan 1000 taidesukeltajaa, sekä avajaisiin lisäksi yhteistyökumppanit, kutsuvieraat, lehdistö jne.

Unelma vuodelle 2017 on yksinkertaisen kaunis ja rehellinen- mahdollisimman monen tulisi saada kokea iloa, onnistumisen tunnetta ja oman arvon rikkautta. Tämä onnistuu yhdessä tehden, syöden ja luovaa pääomaa käyttäen!

Yhteisötaideteos Sydänsyli etsii tukijoita Uudenmaaliiton ja SOK:n mukaan, jotta taidesukellus-työpajoja voidaan toteuttaa erityisissä kohderyhmissä, kuten vanhukset, lapset, kuntoutujat jne.

Yhteisötaideteos Sydänsyli toivoo mukaansa yrityksiä, yhteisöjä ja yksityishenkilöitä, jotta yhdessä saadaan ennennäkemätön teos valmiiksi!

” Taideteos ja aineisto ovat jo mukana. Sinussa itsessään. Sinun on vain otettava ensimmäinen askel, suljettava silmät hetkeksi ja sukeltaa itseen. Taidetta syntyy itsestään. Taideteos odottaa hakijaa.”

Lue lisää Creatimagiasta

Tykkää Facebookissa!

creatimagia_logo_rgb_black