Aviapolis Block Party

Julkaistu Kategoriat Tarinat

Kokoamme Aviapolis Block Party -kaupunkijuhlaan 25. – 26.8.2017 ihmisiä viettämään Yhdessä-viikonloppua rennosti yhdessä syöden ja alueen ohjelmatarjonnasta nauttien. Aviapolis Block Party on osa Suomi 100 -juhlavuotta.
Aviapoliksen Karhumäenkalliolla ja sen ympäristössä vietettävän kaupunkijuhla Aviapolis Block Partyn ohjelmassa riittää tekemistä!  Piknik-alueella omien eväiden nauttiminen onnistuu sujuvasti. Jos haluat grillata mahdollistamme sen tarjoamalla grillit ja kaasut! Paikalla on myös Conesin supersuosittu makeita ja suolaisia creppejä valmistava ruokarekka & viereisen Clarion-hotellin terassilta löytyvät herkut vaativaankin makuun.
Aviapolis on kaksi päivää täynnä musiikkia, huvittelua ja hauskanpitoa. Lavalla esiintyvät muun muassa Elias Kaskinen & Päivänsankarit ja Avia Talent-kykykilpailun finalistit. Tapahtumassa voit osallistua  muun muassa yhteisöllisen katutaideteoksen tekemiseen, kokeilla taitojasi rap- ja naamiotyöpajoissa, osallistua metsäseikkailuun ja pelata ulkopelejä.
Tervetuloa Aviapolikseen nauttimaan koko päiväksi – tai vaikka kahdeksi.
Taphtuman järjestäjänä on Vantaan kaupunki yhteistyökumppaneidensa kanssa.